Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 20.8.2024

Kotimaista, helppoa ja nopeaa – Atrian uutuustuotteet syksyyn 2024

Suomalaisuuden merkitys on kasvavissa määrin tärkeää kotimaisille kuluttajille, ja sen tärkeys näkyykin kuluttajien tekemissä tuotevalinnoissa. Kotimaisuuden merkitys korostuu erityisesti maito- ja lihatuotteita ostettaessa. Kotimaistakin lihaa ostettaessa eläinten kasvuolosuhteet sekä antibioottien turha käyttö saattavat huolestuttaa tuotevalintoja tehtäessä.  

Atrian tuotteisiin merkattu perhetilan nimi on niin Suomen kuin maailman mittakaavassa ainutlaatuinen piirre, sillä se kertoo tarkasta tilajäljitettävyydestä.  Jokaisen Atria-merkkisen kanatuotteen pakkaukseen on merkattu sen perhetilan nimi, jolla kana on kasvanut. Tiiviin yhteistyön ansiosta Atrialla tiedetään, mitä kanat ovat kasvuaikanaan syöneet ja voidaan olla varmoja, että eläinten hyvinvoinnista on huolehdittu parhaalla mahdollisella tavalla. Pakkaukseen merkattuun aitoon perhetilaan voi tutustua osoitteessa www.atria.fi/vastuullista-ruokaa/atria-perhetilat/.

Tänä syksynä Atrian kanan tunnistaa uudesta, vihreästä pakkauksesta. Uudistuneen pakkauksen lisäksi pakkauksissa on uutta tietoa, sillä jatkossa etiketissä lukee fileiden tarkka määrä. Itselleen sopivan pakkauskoon voi valita kahdesta tai kuudesta fileestä. Lisäksi Atria on uudistanut marinoitujen tuotteiden reseptit siten, että tuotteet kantavat nyt Sydänmerkkiä. Sydänmerkki-tuotteet ovat omassa tuoteryhmässään parempia valintoja suolan ja rasvan määrän osalta. Uudistuneessa pakkauksessa Sydänmerkillä varusteltuna löytyvät nyt esimerkiksi jo entuudestaan tutut ja pidetyt maut Atria Kanan Minuuttifilee Merisuola ja Atria Kanan Minuuttifilee Hunaja.  

Tätä nopeammin risottoa tuskin saa pöytään! 

Helppous ja vaivattomuus ovat jatkuvasti kasvavia trendejä ruoanlaiton parissa. Ratkaisuja helppoon elämään tarjoaa parissa minuutissa mikrossa valmistuva Atria Kana-Aurajuustorisotto, jossa herkullisen kanan ja Valion aidon Aurajuuston yhdistelmää täydentää raikas kesäkurpitsa. Uuden risottosarjan toinen maku on Atria Metsäsienirisotto, jossa yhdistyvät maukkaat metsäsienet ja täyteläinen valkoviinikastike.  

“Risotossa tärkeä laatumittari on riisin oikea kypsyys, mikä vaatiikin tarkkaa työtä niin kotikeittiössä kuin Atrian isommissakin padoissa. Atrialla varmistamme annoksen mehevyyden vankalla ammattitaidolla”, mainitsee Atrian valmisruoan tuoteryhmäpäällikkö Marika Viitala

Kasvisvaihtoehto suosittuun Street Food -tuoteperheeseen 

Suosittu Atria Street Food –tuoteperhe koostuu herkullisista panineista ja burritoista. Tuoteperhe täydentyy tänä syksynä kuluttajien toiveiden mukaisesti herkullisella kasvisvaihtoehdolla – Atria Halloumi Burrito Sweet Chilillä. Uutuusburrito täynnä halloumia ja lempeää tulisuutta tuovaa sweet chili –kastiketta valmistuu nopeasti parilassa, uunissa tai mikrossa. Parhaimmillaan burrito on suoraan parilasta nautittuna, jolloin pinta lämpenee rapeaksi ja halloumitäyte suussa sulavaksi.  

Atria Street Food -tuoteperheestä löytyy myös: 

  • Atria Pekonipanini Savujuusto 220 g 
  • Atria Lihaburrito Chili-Mango 220 g 
  • Atria Kanaburrito Mexican 220 g 
  • Atria Kanapanini Tex-Mex 220 g 
  • Atria Kinkkupanini Hunaja-Sinappi 220 g 

Kalaherkku, joka valmistuu käden käänteessä  

Kotimaisesta kalasta valmistetut elintarvikkeet ovat tällä hetkellä yksi kuluttajia eniten houkuttelevista tuoteryhmistä. Kalan houkuttelevuus näkyy myös toiveina kalapohjaisista valmisruoista. Atria vastaa nyt kuluttajien toiveisiin uutuusmikroaterialla Atria Kirjolohipihvit Tillikastikkeella. Ravitsemussuosituksissa kalaa kannustetaan syömään ainakin kahdesti viikossa. Mikrossa kätevästi valmistuva ateria mahdollistaa helpon ja herkullisen tavan kalan lisäämiselle ruokavalioon. Suomalaisesta kirjolohesta valmistettua pihviä ja maukasta tillikastiketta täydentävät porkkanat ja maustetut perunat.    

Mureaa ja mausteista kalkkunasta 

Kalkkuna on Suomessa tuttu erityisesti leivän päällä maistuvana leikkeleenä, mutta tämä leikkeleistä tuttu liha maistuu myös pihvinä! Pannulla, uunissa ja grillissä mureaksi paistuva Atria Kalkkunan Murea Pihvi Rosepippuri maistuu koko perheelle. 

Mureaa ja paahteista leivän päälle 

Atria Pehmeän mausteisen kanafileen kruunaa uusi lempeä ja paahteinen maku. Onnistuneen kuluttajien toiveisiin vastaavan maun taustalla on suomalainen, antibioottivapaasti kasvatettu kana. Murea ja täyteläinen kanafilee korkealla lihapitoisuudella maistuu niin leivän päällä kuin sellaisenaan. Pieni pakkauskoko on kätevä pienempäänkin kulutukseen.  

Lataa tuotekuvat tästä linkistä

Lisätietoa uutuustuotteista antaa markkinointipäällikkö Maria Orassaari, Atria Suomi Oy, maria.orassaari@atria.com, puh. 050 560 2282 

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen